LSV e.o.

Hengelsportvereniging LSV e.o. heeft in totaal ongeveer 1500 leden (inclusief de leden aangesloten bij de 6 afdelingen), waarvan zo'n 100 Jeugdleden.
De hengelsportvereniging "Langedijker Sportvissers e.o." werd opgericht in 2002 als logische opvolger van een federatie
van meer dan 10 hengelsportverenigingen, die al sinds 1952 al het water in de omgeving namens deze
verenigingen pachtte en beheerde, en deze bij het beroep, de gemeentes en Staatsbosbeheer vertegenwoordigde.

Men kan rechtstreeks lid worden van de LSV e.o. of via een van onze afdelingen.

De LSV e.o. organiseert een 50-plus competitie (4 wedstrijden elke 2e donderdagmiddag van de maand)
in juni, juli, augustus en september.  In 2019 dus op 13 juni, 11 juli, 8 augustus en 12 september.

Verder op 14 juli 2019 het Langedijker Kampioenschap Baars, meetellend voor de Top Competitie Baars.

Deze LSV- wedstrijden zijn ook voor niet-leden toegankelijk.

Voor Informatie:  sjaakmaja@vanderbliek.net of  0226-421 997  of  072-531 6609.