FEDERATIE SELECTIE wedstrijd

Zondag, 13 september 2020

Op 13 september werd de Federatie SELECTIE wedstrijd voor het NK gehouden in de Grote Sloot. Andre van Kleef was de grote winnaar met 124 baars.

Het was lastig vissen met deze harde ZW wind die dwars op het viswater stond. Dat staat immers bekend om het vele riet.

Toch wist Andre van Kleef van onze afdeling "de Schele Posch" als enige meer dan 100 baarsjes te vangen in 5 stekken van 20 minuten.
Goede 2e werd Rob Eelsing van hsv. de Niedorpen met 97 baars. Pieter Oostwouder, ook van "de Schele Posch, werd mooi 3e met 90 baars. Ook Sjaak van der Bliek viste bij de eerste 10, hij werd 9e met 72 baars.

Alle deelnemers (39) hebben zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap van 3 oktober, dat wordt gehouden in de Langereis.
De organisatie liet ook weten dat door de teruglopende belangstelling er volgend jaar geen aparte Selectiewedstrijden meer worden gehouden. Iedereen die wil kan zich dan inschrijven voor het NK van dat jaar.