Koppelwedstrijden Baars

Ook In 2017 is er weer een Koppelwedstrijd op Baars gevist, op zaterdag 14 oktober 2017.

Deze wedstrijden worden door Vislust Koedijk, met name door Herman Vos georganiseerd op een zaterdagmiddag.
Gestart wordt vanuit de Sporthal in Sint Pancras (Sportcafe de Oostwal, Beverplein 2,  1834 GH  Sint Pancras).

Verslag en Uitslag van de Koppelwedstrijd  op Baars klik hier

De voorlopige uitslag: 1. Henk Roos-Thom Groot met 62 baars.
2e plaats was voor onze Pieter Oostwouder die samen met Perry Pankras viste. Zij wisten 56 baarsjes te vangen.
Op de 3e plaats kwamen onze oud-penningmeester Kees Hartland die samen met Roene Fleijsman 50 baarsjes wisten te vangen.
Er werden eerst 2 stekken aan de Dijk in Broek op Langedijk gevist.
Vervolgens een stek in het Oosterdel aan de Reiger en de laatste 2 stekken aan de Geestweg.  Dit laatste water was nog het beste, maar er werd overal nog wel een baarsje gevangen.