Nazomerfeesten Sint Pancras

Woensdag, 5 september 2018

Zaterdag 1 september werd er in verband met de Nazomerfeesten een Jeugd viswedstrijd georganiseerd.

De Jeugdwedstrijd voor de Nazomerfeesten werd gehouden in de wijk achter het zwembad, aan de Ribeslaan. Er kwamen slechts 10 kinderen opdagen
maar het enthousiasme was er niet minder om. Sinds kort officieel geslaagd als "Vismeester" assisteerde onze Pieter Oostwouder de kinderen bij het optuigen en afstellen van de tuigjes en voorzag hij iedereen van advies, ook de ouders die met de kinderen waren meegekomen. Het was mooie weer en er werd leuk vis gevangen.

Tijs Hooiveld wist 5 baarsjes, 4 boven 15cm en 8 witvissen naar boven te halen en veroverde met 47 punten de 1e plaats.
Senne Elsing werd 2e met 1 baars en maar liefst 38 witjes (totaal dus 41 punten).
Manuel Venneker werd 3e met 8 baars en 11 witjes (35 punten).
Nick van Enoo werd 4e met 1 baars en 25 witjes (28 punten).
Sam Kops werd 5e met 3 baars en 16 witjes (25 punten).
Collin de Wit werd 6e met 13 witjes, 1 grote baars en 1 grote witvis (24 punten).
Stijn Leegwater werd 7e met 1 baars en 20 witjes (23 punten).
Tom Kops werd 8e met 19 witjes (19 punten).
David Venneker werd 9e met 2 baars en 2 witjes (8 punten).
Les Groot werd 10e met 1 baars en 3 witjes (6 punten).

Alle deelnemertjes op de foto na afloop.