FederatieSelectie wedstrijd: Eerste 3 plaatsen voor LSV-vissers.

Zondag, 10 september 2017

Vandaag, 10 september werd de jaarlijkse Federatie Selectiewedstrijd (afdeling Noord) gehouden in de Langereis. Er waren ruim 40 deelnemers en behalve de geplaatsten (via de Baarsvisser van het Jaar), was dit de mogelijkheid om nog een plaats te verdienen voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap dat op 7 oktober in Burgerbrug wordt gehouden.
Het was goed weer vandaag en ondanks de vele regen van afgelopen week werd er aardig baars gevangen, gemiddeld 56 stuks per deelnemer. Van de LSV wisten zich 14 vissers te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap baars.

Klik hier voor de volledige Uitslag

Jan Stam, ook meer dan 100 baarsjes op een mooie 2e plaats.

Andre van Kleef wist ook deze wedstrijd op zijn naam te brengen, hij passeerde in de laatste stek met 34 baars nog Jan Stam en kwam op 109 stuks. Jan eindigde op 101 baars. Jan Agenant maakte het trio LSV-vissers vol door zijn 3e plaats met 84 baars. Ook Dirk Swart en Pieter Oostwouder eindigden nog bij de eerst tien.

Jan Agenant, onze penningmeester, met de bloemen voor de 3e plaats.